ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Αγώνες σκακιού

Στις 13 Φεβρουαρίου ημέρα Τρίτη, μετά από πρόσκληση του σκακιστικού ομίλου του σχολείου μας, μας επισκέφτηκαν παιδιά του σκακιστικού ομίλου του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Λάρισας. Έπαιξαν φιλικούς αγώνες σκακιού με τα παιδιά του δικού μας σκακιστικού ομίλου.

Σιμουλτανέ

Ξεχωριστή ήταν η στιγμή που ο μικρός μετρ, Γιάννης Τσελέπης του σκακιστικού ομίλου του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Λάρισας έπαιξε σιμουλτανέ με όλους τους μικρούς σκακιστές (το σιμουλτανέ είναι παιχνίδι σκακιού στο οποίο ο μετρ παίζει με όλους τους άλλους σκακιστές ταυτοχρόνως).

 

 

Απονομή αναμνηστικής πλακέτας

Στο τέλος της δράσης η διευθύντριά μας κ. Ευαγγελία Βούλγαρη απένειμε στον Στέργιο Σκόδρα, υπεύθυνο του σκακιστικού ομίλου του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου της Λάρισας αναμνηστική πλακέτα.

Οι επισκέπτες μας μετά την αναχώρηση τους από το σχολείο μας ξεναγήθηκαν στα αξιοθέατα της πόλης από τους υπευθύνους του σκακιστικού μας ομίλου κυρίους Σπύρο Σπυρέλη και Νίκο Κυριακάκη. Προσβλέπουμε αμφότεροι στην επόμενη συνάντηση στη Λάρισα. Οι δραστηριότητες του ομίλου μας συνεχίζονται κανονικά.

Δημοσιεύθηκε στην ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.