Οι Πνευματικοί Ορίζοντες Λεμεσού, Εφαλτήριο Λόγου, Τέχνης και Πολιτισμού, μέσα στο πλαίσιο των πολιτιστικών τους δραστηριοτήτων προκήρυξαν τον Ζ΄Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό για το έτος 2023-2024.

Μαθητές/τριες του σχολείου μας συμμετείχαν στον παραπάνω διαγωνισμό με διηγήματα και ποιήματα με ελεύθερο θέμα και δημιουργική πνοή. Η συμμετοχή των μαθητών/τριών σ΄αυτόν τον διαγωνισμό, όπως και στον Ενδοσχολικό που προκηρύχθηκε αποτέλεσε το κίνητρο για την περαιτέρω ενασχόλησή τους με το γράψιμο, τη λογοτεχνία και τη δημιουργική έκφραση. Όλες οι συμμετοχές των παιδιών αποτέλεσαν κατάθεση ψυχής και τα κείμενά τους ήταν πραγματικά ενδιαφέροντα.

Από τους μαθητές/τριες που συμμετείχαν στον Ζ΄ Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό διακρίθηκαν δύο μαθήτριές μας, τις οποίες συγχαίρουμε θερμά. Η  Μαρίνα Νταφέκα της Γ΄ Γυμνασίου πήρε το Α΄ Βραβείο στην κατηγορία «Διήγημα» για μαθητές Γυμνασίου- Λυκείου με το διήγημα «ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΝΗ» και η Άννα Πολυχρονοπούλου της Α΄ Γυμνασίου πήρε Έπαινο στην κατηγορία «Ποίημα» για μαθητές Γυμνασίου- Λυκείου